DSC04719

З 1 січня 2015 року адміністративні послуги територіальних підрозділів Держземагентства у містах та районах Львівщини надаються через Центри надання адміністративних послуг при райдержадміністраціях та органах місцевого самоврядування.
Зокрема, за заявами громадян через Центри надання адміністративних послуг кадастрові реєстратори Держземагентства Львівщини зареєстрували 1543 земельні ділянки у Національній кадастровій системі. Також надано 1211 витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку та інші запитувані послуги.
Найбільше громадяни звертались за:
– видачею витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки;
– наданням витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку;
– державною реєстрацією земельної ділянки.

«Проведена нами робота з представлення послуг Держземагентства в Центрах надання адмінпослуг та в мережі Інтернет, перш за все запобігає «біганню» громадянина від кабінету до кабінету чиновника, відповідно маємо на меті пришвидшити надання послуг, зробити їх зрозумілими та доступними громадськості, зменшити корупційні ризики та пришвидшити процеси євроінтеграції України через підготовку якісного ґрунту для майбутнього електронного надання послуг. І, вже, з 1 січня цього року Держземагентство розпочало надавати адмінпослуги через Центри надання адміністративних послуг»,- відзначає Степан Ярмус, начальник Головного управління Держземагентства у Львівській області.

Детальніша інформація про адмінпослуги Держземагентства, графік роботи територіальних підрозділів, порядок отримання послуг розміщена у рубриці «Адміністративні послуги».

Довідково: Держземагентством Львівщини розпочато надання адмінпослуг через Центри надання адміністративних послуг з 1 січня 2015 року, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України 16 травня 2014 року №523-р, яким затверджено перелік найпопулярніших серед громадян і бізнесу адміністративних послуг.