Протягом 2014 року 16 територіальними органами Держземагентства у Львівській області вже надаються адміністративні послуги через ЦНАП при райдержадміністраціях та органах місцевого самоврядування.
Зокрема надаються найбільш запитувані громадянами послуги:
– видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки;
– висновок про погодження документації із землеустрою;
– державна реєстрація земельної ділянки.
Відзначимо що Відділом Держземагентства у Сколівському районі Львівської області, протягом 2014 року, надаються всі адміністративні послуги відділу через ЦНАП.

Попередньо працівниками головного управління Держземагентства у Львівській області та територіальних органів проведено роботу з облаштування робочих місць державних кадастрових реєстраторів у всіх районах області, адміністративних центрах, проведено 86 навчань для адміністраторів ЦНАП при районних державних адміністраціях та органів місцевого самоврядування, проводиться тестування програмного забезпечення.

«Проведена нами робота з представлення послуг Держземагентства в Центрах надання адмінпослуг та в мережі Інтернет, перш за все запобігає «біганню» громадянина від кабінету до кабінету чиновника, відповідно маємо на меті пришвидшити надання послуг, зробити їх зрозумілими та доступними громадськості, а відповідно і зменшити корупційні ризики та пришвидшити процеси євроінтеграції України через підготовку якісного ґрунту для майбутнього електронного надання послуг. І, вже, з 1 січня наступного року ми розпочнемо повноцінно надавати адмінпослуги через Центри надання адміністративних послуг»,- відзначає Степан Ярмус, начальник Головного управління Держземагентства у Львівській області.

Довідково: відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України 16 травня 2014 року №523-р, яким затверджено перелік найпопулярніших серед громадян і бізнесу адміністративних послуг, кадастрові реєстратори Держземагентства Львівщини розпочнуть надання всіх адмінпослуг через Центри надання адміністративних послуг з 1 січня 2015 року.