Від початку реалізації соціальної ініціативи Держземагентства із забезпечення учасників антитерористичної операції на Сході країни до Головного управління та органів місцевого самоврядування Львівщини звернулось понад 3000 осіб, учасників АТО.
За весь період Держземагентством Львівщини забезпечено земельними ділянками для ведення садівництва, особистого селянського господарства, індивідуального дачного будівництва 598 осіб, ще 1037 осіб отримали дозвіл на розроблення проектів землеустрою та зараз виготовляють технічну документацію. Загалом з державної власності військовослужбовцям, працівникам підрозділів СБУ, МВС, МНС, добровольцям, що захищають Україну на Сході держави, передано 63,3 га земель (598 ділянок). Також, відмовлено 223 заявникам (причини: раніше скористались правом на приватизацію землі, помилки у поданих документах, відмова місцевих рад).
Також місцевими радами Львівщини прийнято 337 рішень щодо надання дозволу на розроблення проектів землеустрою для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд для учасників АТО. Передано радами у власність 26 таких земельних ділянок, загальною площею 2,9 га.