15 березня, у Мостиському районі, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Андрій Кавецький провів особистий прийом громадян.
Громадян цікавили питання щодо приватизації земельних ділянок, забезпечення учасників АТО земельними ділянками, процедури оформлення земельних ділянок.
DSC08617На прийомі у керівника Держгеокадастру Львівщини побували голови місцевих рад Мостиського району. Зокрема на зустрічі з керівником побували голова Крисовецької сільради – Петро Засадний та голова Тщенецької сільради – Марія Дик. Голова Тщенецької сільради обговорила з керівником земельного відомства області можливості виділення земельних ділянок учасникам АТО за межами сільради, а також наголосила на проблемах з пайовими землями для місцевих селян, які виникли у зв`язку з багаторічною діяльністю підприємства з вирощування лікарських трав.DSC08645
«Ми готові швидко та якісно вирішувати питання за потребою учасників АТО у відповідних земельних ділянках, щоби вони могли себе комфортно почувати, реалізувати своє право гарантоване державою. Якщо у місцевих громадян є ініціативи та бажання працювати на сільськогосподарських землях ми, у межах компетенції, надамо їм відповідні земельні ділянки за погодженням із місцевою радою»,- відзначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.
А.Кавецький запевнив голів місцевих рад у повній підтримці Держгеокадастру Львівщини,- від прийняття необхідних розпоряджень, виготовлення техдокументації до виділення земель учасникам АТО, зокрема за ініціативою голови Тщенецької сільради, заплановано масив площею 20 га.
DSC08634Також начальник Головного управління поспілкувався з керівником ЦНАП-у Мостиської райдержадміністрації, Лідією Іваненко, яка позитивно відзначила взаємодію місцевого відділу Держгеокадастру з офісом ЦНАП-у, оперативність роботи з заявами громадян щодо земельних питань, роботу державного кадастрового реєстратора.

Для надання вичерпної інформації, роз`яснень громадянам було залучено начальника районного відділу – Володимира Осідача та в.о завідувача сектору запобігання та виявлення корупції Головного управління – Олега Сірка.

Також інформуємо громадськість, що 5 квітня відбудеться прийом громадян у Радехівському районі. Прийом громадян проводитиме начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, в приміщенні Відділу Держгеокадастру у Радехівському районі з 11.00 до 13.00 год.