19 лютого у Дрогобицькому районі начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Андрій Кавецький провів особистий прийом громадян.

 

DSC07465Громадян цікавили питання щодо приватизації земельних ділянок, забезпечення учасників АТО земельними ділянками, процедури оформлення земельних ділянок.

На прийомі у керівника Держгеокадастру Львівщини побували освітяни району, які бажають отримати земельні ділянки для ведення сільського господарства, але зіштовхнулись з проблемою що в свій час при розпаюванні земель не були враховані у списках пайовиків. У розмові з Андрієм Кавецьким, за підтримки керівника районного відділу Держгеокадастру – Любомира Бреньо, питання було виріш777ено, найближчим часом вчителі з багаторічним стажем роботи у сільській місцевості отримають відповідні наділи.

Особливим став візит голови Болехівської сільської ради, Ірини Кіс, яка відзначила, що в місцевій раді значна кількість людей була мобілізована до лав ЗСУ, брали та беруть участь в АТО та запропонувала виділити земельний масив для приватизації учасниками АТО.

DSC07442«Ми готові швидко та якісно вирішувати питання за потребою військовослужбовців у відповідних земельних ділянках, щоби вони могли себе комфортно почувати, реалізувати своє право гарантоване державою. Значно полегшує та прискорює процес забезпечення учасників АТО, заслуженими ними наділами, розуміння та підтримка місцевих рад, громад»,- відзначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Спільно з керівником відділу Держгеокадастру у Дрогобицькому районі розглянуто карту місцевості, сформовано масив. Враховуючи те, що вже подано понад 60-ти заяв місцевих учасників АТО, і багато людей ще виконують свій обов`язок, вирішили сформувати масив площею 10 га та надавати ділянки для ведення садівництва.

DSC07418Для надання вичерпної інформації, роз`яснень громадянам було залучено начальника відділу Держгеокадастру у Дрогобицькому районі – Любомира Бреньо та в.о завідувача сектору запобігання та виявлення корупції Головного управління – Олега Сірка.

Нагадуємо, що 1 березня цього року, відбудеться виїзний особистий прийом громадян у Кам`янко-Бузькому районі. Прийом громадян проводитиме начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, в приміщенні Відділу Держгеокадастру у Кам`янко-Бузькому районі з 11.00 до 13.00 год.