Вчора, 1 грудня, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Андрій Кавецький провів особистий прийом громадян у Городоцькому районі.
DSC07048_1Громадян  цікавили загальні питання щодо порядку, процедури оформлення земельних ділянок.

Мешканцям Городоцького району надано роз`яснення, консультативну допомогу.

Було земельне питання вирішення якого можливе лише за умови зміни меж населеного пункту, що можливо лише в перспективі та залежить від надходження коштів до місцевої ради.DSC07045

Також на прийом до начальника Держгеокадастру Львівщини завітав голова Великолюбінської селищної ради, який запропонував співпрацю щодо земельних питань, вирішення яких обернеться користю для громади, зокрема обговорив питання організації земельного аукціону з продажу права оренди 70 га с/г земель.

DSC07064У розмові з ним начальник Держгеокадастру Львівщини наголосив на повній підтримці ініціативи селищного голови.

“Організація аукціону з продажу права оренди сільгоспземель державної власності – єдиний шлях передачі земель в оренду. Великолюбінська селищна рада, як і інші місцеві ради Львівщини, які зголосяться до земельних аукціонів отримають повну підтримку з їх організації. Тим більше, що стовідсотково, ці кошти надходитимуть в розпорядження громад щорічно”, – відзначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Для надання вичерпної інформації, роз`яснень громадянам було залучено начальника районного відділу – Р.Семенишина та головного спеціаліста  сектору запобігання та виявлення корупції Головного управління – О.Сірка.
Всім громадянам надано вичерпні відповіді та роз’яснення норм земельного законодавства.