grom_1Сьогоднішнє засідання підсумкової Колегії Держгеокадастру Львівщини за перше півріччя 2015 року, було перерване заради людей, що висловили недовіру громадськості до роботи керівника районного відділу Держземагентства у Пустомитівському районі під стінами Львівської облдержадміністрації.
Від Держгеокадастру Львівщини з людьми спілкувався Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області. Вислухавши їх вимоги, представників мітингувальників запросили на Колегію, де вони отримали змогу висловити свою позицію та аргументи, відкрито звернутись не лише до керівництва області, представників Держгеокадастру України, а й до всіх керівників територіальних підрозділів Дежгеокадастру на Львівщині, присутніх працівників.

«Ми завжди йдемо на діалог з громадськістю, вже зробили перші кроки до публічності надання земельних ділянок учасникам АТО, вже надаємо перші он-лайн витяги про земельні ділянки. Щодо цієї конфліктної ситуації можу сказати, що призначення на керівні посади територіальних органів Держгеокадастру відбуваються за результатами кадрових конкурсів, які проводить Держгеокадастр України. Кандидатура Р.Мигаля на керівну посаду в апараті Головного управління не розглядалась»,- зазначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

grom_3