kad_reestrГоловним управлінням Держземагентства у Львівській області, станом на 2 квітня, видано 1799 наказів про надання захисникам України, учасникам антитерористичної операції на Сході нашої держави, дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва (1667 земельних ділянок), особистого селянського господарства (123 земельних ділянок) та індивідуального дачного будівництва (9 земельних ділянок), загальною площею понад 305 гектар.
З них, прийнято накази щодо затвердження проектів землеустрою 692 учасникам антитерористичної операції, які отримали у власність земельні ділянки для ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва, загальною площею 73,3 гектара.
Місцевими радами Львівщини прийнято 435 рішень щодо надання дозволу на розроблення проектів землеустрою для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд для учасників АТО. Передано радами у власність 29 таких земельних ділянок, загальною площею 3,25 га.
Найбільше звернень щодо приватизації земельних ділянок учасниками АТО надійшло у Пустомитівському (764), Яворівському (361), Жовківському (285), Бродівському (231), Миколаївському (213), Кам`янко-Бузькому (169), Городоцькому (181), Мостиському (159) та Золочівському (147) районах.

Технічна документація на земельні ділянки для учасників АТО розробляється в стислі терміни працівниками державних підприємств Львівського центру державного земельного кадастру та Львівського інституту землеустрою.