Головним управлінням Держземагентства у Львівській області видано 618 наказів про надання захисникам України, учасникам антитерористичної операції на Сході нашої держави, дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва (598 земельних ділянок), особистого селянського господарства (13 земельних ділянок) та індивідуального дачного будівництва (7 земельних ділянок), загальною площею 83,2 га.
З них, прийнято накази щодо затвердження проектів землеустрою 66 учасникам антитерористичної операції, які отримали у власність земельні ділянки для ведення садівництва та індивідуального дачного будівництва, загальною площею 6,53 га.

Найбільше звернень щодо приватизації земельних ділянок учасниками АТО надійшло у Пустомитівському (318), Яворівському (99), Кам`янко-Бузькому (67), Бродівському (57), Городоцькому (56), Жовківському (56) та Золочівському (52) районах.

Станом на 30 жовтня, протягом тижня, Держземагентством Львівщини видано накази про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для 63 учасників АТО та видано 29 наказів про передачу земельних ділянок у власність.

Технічна документація на земельні ділянки для учасників АТО розробляється в стислі терміни державними підприємствами за допомогою фахівців-землевпорядників Львівського центру державного земельного кадастру та Львівського інституту землеустрою.