Державні кадастрові реєстратори Львівщини опрацювали перших вісім онлайн-заяв громадян щодо видачі витягу про земельну ділянку.

Е лектронною послугою Держгеокадастру “Замовлення витягу з Державного земельного кадастру” скористалися 9 громадян, що бажали отримати витяги про свої земельні ділянки, власне на Львівщині.
Станом на 20 серпня отримали свої витяги сім громадян, один запит відхилено, і ще один опрацьовується.
Отримати готовий витяг можна в будь-якому центрі надання адміністративних послуг по всій Україні. Єдиний документ, який при цьому знадобиться, – посвідчення особи.

Довідково:
Відеопрезентація електронної послуги «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру».
Про сервіс:

30 червня 2015 року Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та Державне агентство з питань електронного урядування України запустили електронну послугу “Замовлення витягу з Державного земельного кадастру”.
Сервіс дозволяє замовити витяг через Публічну кадастрову карту, яка розміщена на офіційному сайті Держгеокадастру. У систему інтегрована функція он-лайн оплати послуги через сервіс моментальних платежів Liqpay Приватбанку. Банківська комісія при цьому не стягується. Підтвердження про сформовану заявку та повідомлення про готовність документу користувач отримує на свою електронну адресу. Отримати вже виготовлений витяг громадяни можуть у найближчому ЦНАПі.
Вартість послуги з надання витягу з Державного земельного кадастру – 53 гривні. Всі отримані кошти спрямовуються до загального фонду Державного бюджету України.