Держгеокадастром Львівщини, за погодженням із місцевими радами, розроблено та пропонується учасникам антитерористичної операції на Сході України 15 масивів земельних ділянок для ведення садівництва.
Враховуючи суспільний інтерес до процесу надання учасникам АТО земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на сайті Держгеокадастру Львівщини оприлюднено інформацію про розроблені масиви земельних ділянок.

«Від сьогодні учасники АТО, їх сім`ї матимуть можливисть ознайомитись онлайн з переліком пропонованих земельних масивів для надання у власність учасникам АТО. В подальшому ця інформація буде щотижнево оновлюватись та доповнюватись на нашому сайті, відповідно до потреб громадськості»,- зазначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Зацікавлених осіб запрошуємо стежити за цією інформацією на сайті Держгеокадастру Львівщини.
Довідково:

У приміщенні Головного управління Держгеокадастру у Львівській області діє «Єдине вікно» для учасників АТО (м.Львів, пр. В.Чорновола,4, 10 поверх, к.88).
Нагадуємо, що безоплатна приватизація здійснюється громадянами України, які раніше не скористалися правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення.