турнір_2Вперше на Львівщині, напередодні професійного свята Дня землевпорядника, проведено турнір з міні-футболу серед працівників Держгеокадастру Львівщини.
Турнір ініційовано та проведено Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області з метою пропаганди активного та здорового способу життя у 2016 році.
Одноденний турнір з міні-футболу серед працівників Держгеокадастру Львівщини відбувся 28 лютого 2016 року у м.Львові.
«В наш час, коли необхідно здійснювати реформи на місцях, проводити зміни, важливим фактором є командна гра. Проведення змагань сприяє не лише популяразиції здорового способу життя, а й створенню команди працівників, які будуть здатні взаємодіяти не лише на футбольному полі» – зазначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.
Загалом у турнірі взяло участь 5-ть команд утворених з працівників апарату Головного управління, ДПDSC08181 «Інститут землеустрою» та об`єднані команди Радехівського та Сокальського районів, Мостиського та Самбірського районів, Жидачівського, Сколівського та Миколаївського районів до складу яких увійшли працівники територіальних підрозділів Держгеокадастру.
Заслужену перемогу отримала команда Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, яка зайняла перше місце в турнірі та здобула кубок.
Друге місце здобула об`єднана команда Мостиського та Самбірського районів. Третє місце виборола команда працівників ДП «Інститут землеустрою».
Висловлюємо подяку Руслану Сенику, начальнику навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України та працівникам бази, які сприйняли та підтримали ідею проведення спортивного заходу.