Шановні колеги!

Напередодні величних та світлих Великодніх свят зичу вам міцного здоров’я, миру й достатку в кожній оселі!

Великдень згуртовує нас навколо давніх українських традицій, сповнює нас енергією та дарує можливості для добрих справ. Сьогодні кожний з нас робить все можливе щоб наблизити нашу перемогу, а власне величне свято Христового Воскресіння символізує перемогу життя над смертю, добра над злом, додає нам сили у боротьбі за справедливість.

Хай диво Воскресіння Христового наповнить радістю наші серця, додасть сил та наснаги до важливих і корисних справ заради мирного та гідного майбутнього України!

У ваших оселях нехай панують мир та спокій, мудрість та натхнення супроводжують Вас у життєвих справах, а у серцях панує віра у нашу перемогу, любов до рідної землі!

Ми з вдячністю згадуємо наших воїнів, які захищали та продовжують свою важливу справу в обороні державності України, українського народу, завдяки яким ми можемо не лише святкувати, а й зустрічати кожний ранок у незалежній, рідній державі! Саме тому ми маємо щоденно пам’ятати про них, їх героїчні вчинки та дбати за відповідальне, якісне здійснення своїх робочих обов’язків та не забувати допомагати.

Нехай Великодні дзвони наповнять ваші оселі радістю, вірою, надією та любов’ю!

Христос Воскрес!

Слава Україні!

начальник
Головного управління Держгеокадастру
у Львівській області                                                                  Андрій Кавецький