Шановні колеги!

Вітаю працівників Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, всіх землевпорядників за фахом та покликанням з професійним святом – Днем землевпорядника!

Земля – наше найбільше національне багатство, безцінний скарб, який ми покликані охороняти, берегти і розумно ним розпоряджатися в інтересах прийдешніх поколінь.

Раціональне та прозоре використання землі, її охорона, розвиток земельних відносин, робота державних органів в інтересах громад, громадян, якісне та оперативне надання сучасних адмінпослуг залишаються пріоритетними для нашої служби як складові, що пришвидшать майбутню Євроінтеграцію України.

Ми з шаною та вдячністю згадуємо наших воїнів, які захищали нашу державність та продовжують свою службу в лавах Сил оборони, роблять важливу справу в обороні державності України, українського народу, зокрема, і, з числа працівників землевпорядної сфери. Щоденно пам’ятаємо про них, їх героїчні вчинки та забезпечуємо відповідальне, якісне здійснення своїх обов’язків на робочих місцях.

Шановні колеги, дякую вам за сумлінну працю, фаховість у виконанні службових обов’язків, щоденних робочих питань у не завжди простих умовах.

І нехай у ваших оселях панують мир та спокій, мудрість та натхнення супроводжують Вас у життєвих справах, а у серцях панує віра у нашу перемогу, любов до рідної землі!

Міцного вам здоров`я, невичерпної енергії, добра, мирного неба та сил для нових звершень на благо майбутнього України!

Слава Україні!

Героям Слава!

Начальник 

Головного управління Держгеокадастру

у Львівській області

Андрій Кавецький