З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 6765 земельних ділянок, загальною площею 4143 га. Ділянки призначені для садівництва, ведення особистого селянського господарства, індивідуального дачного будівництва.

Ці землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники бойових дій приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (4390 земельні ділянок), особистого селянського господарства (2239 земельних  ділянок) та індивідуального дачного будівництва (136 земельних ділянок).

Найбільше земельних ділянок було надано у Пустомитівському (1088 земельних ділянок) та Жовківському (896 земельних ділянок) районах Львівської області.

Загалом, Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, надано учасникам АТО 11317 дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 7285 га.

Довідково:

 На Львівщині учасники АТО можуть отримати консультативну допомогу за принципом «єдиного вікна» при оформленні земельних ділянок сільськогосподарського призначення (за межами населених пунктів). Сервіс доступний у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області, яке  знаходиться за адресою: м. Львів, пр. В.Чорновола,4, 10 поверх, к.88.

Ознайомитись з переліком пропонованих земельних масивів для надання у власність учасникам АТО, іншою важливою інформацією можна на сайті Держгеокадастру Львівщини, у рубриці «Учасникам АТО»