DSC04954Працівники землевпорядної служби Львівщини взяли участь у толоці до Дня довкілля, що відбулась у четвер, 9 квітня.
У толоці, що відбулась у місті Львові взяли участь колективи Головного управління Держземагентства у Львівській області, Відділу Держземагентства у м.Львові та державних підприємств сфери управління Держземагентства, що розташовані в місті.

 

DSC05024
Керівництво та працівники апарату Головного управління Держземагентства у Львівській області, Відділу Держземагентства у м.Львові разом з працівниками державних підприємств ЛРФ «Центр державного земельного кадастру» та «Львівський інститут землеустрою», під егідою Львівської облдержадміністрації, були залучені до прибирання території парку “Високий Замок”, одного з найулюбленіших парків львів`ян та гостей міста.

DSC05009Також працівниками землевпорядної служби Держземагентства Львівщини впорядковано території прилеглі до адмінбудівель територіальних органів Держземагентства у районах та містах Львівської області, державних підприємств Держземагентства.
Загалом, в рамках проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою на території Львівської області, землевпорядниками впорядковано території площею понад 9 га, висаджено 256 дерев та 192 кущі, ліквідовано 13 несакціонованих сміттєзвалищ, 2 впорядковано, а також розчищено 2 джерела та очищено від сміття понад 1 км берегів водойм.