DSC06865Вчора, 6 жовтня, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Андрій Кавецький провів особистий прийом громадян у Яворівському районі.
Головні питання, які задавали громадяни під час прийому: отримання додаткових площ у межах норм приватизації для ведення особистого селянського господарства, конфлікт громади з власниками, землекористувачами ділянок у селі Наконечне та селі Бунів Яворівського району.

Для надання вичерпної інформації, роз`яснень громадянам було залучено начальника районного відділу – І.Янишівського та в.о. завідувача  сектором запобігання та виявлення корупції Головного управління – О.Сірка.
Всім громадянам надано вичерпні відповіді та роз’яснення норм земельного законодавства.

Щодо DSC06876конфліктних питань начальник Головного управління поставив питання на особистий контроль.

«В цих ситуаціях працівники Держгеокадастру Львівщини, його представники в районі будуть діяти виключно в правовому полі, чітко дотримуватись законодавства. Там де триває судовий розгляд справ, відповідно, будемо очікувати рішення суду»,- зазначив Андрій Кавецький, начальник головного управління.
Наступний прийом громадян керівником відбудеться 3 листопада з 11.00 до 13.00 год у м. Львові в приміщенні Відділу Держгеокадастру у м. Львові, за адресою: вул. Донецька, 3.
Попередній запис на прийом здійснюється за телефоном: 244-51-74, або безпосередньо у міському відділі.