DSC07368Громадян цікавили питання щодо винесення меж земельних ділянок в натурі.
Також на особистому прийомі керівник Держгеокадастру Львівщини вислухав і інші земельні питання, які виникають у мешканців Самбірщини.
Громадянам надано вичерпні відповіді та роз’яснення норм земельного законодавства.

«Перш за все необхідно дотримуватись конституційних прав громадян, захистити їх право власності на землю. Працівники Держгеокадастру Львівщини забезпечать дотримання норм земельного законодавства в інтересах громадян. Також, пам`ятаючи про покрокове наближення децентралізації та збільшення повноважень місцевих рад, спільно з громадою сіл, необхідно знаходити найкращі варіанти землеустрою їх територій, що в майбутньому впливатимуть на розвиток громад»,- відзначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.DSC07387

Для надання вичерпної інформації, роз`яснень громадянам було залучено начальника районного відділу – І.Барана та в.о завідувача сектору запобігання та виявлення корупції Головного управління – О.Сірка.

Також інформуємо громадськість, що у зв`язку з численними зверненнями громадян Дрогобичинни щодо вирішення земельних питань, 19 лютого відбудеться позачерговий прийом громадян у Дрогобицькому районі. Прийом громадян проводитиме начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, в приміщенні Управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі з 11.00 до 13.00 год.