1 березня, у Кам`янко-Бузькому районі, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Андрій Кавецький провів особистий прийом громадян.
Громадян цікавили питання щодо приватизації земельних ділянок, забезпечення учасників АТО земельними ділянками, процедури оформлення земельних ділянок.
DSC08216На прийомі у керівника Держгеокадастру Львівщини побував землевпорядник Жовтанецької сільради, Андрій Харачко, який розповів про намір сільради виділити масиви площею 5 та 7 га під ведення садівництва для виділення земельних ділянок учасникам АТО. Також він відзначив що для реалізації цього наміру необхідна підтримка Головного управління у розробці, погодженні необхідної документації, виданні відповідних наказів.
«Ми готові швидко та якісно вирішувати питання за потребою військовослужбовців у відповідних земельних ділянках, щоби вони могли себе комфортно почувати, реалізувати своє право гарантоване державою. Якщо у місцевих рад, громад є ініціативи щодо виділення земель учасникам АТО чи організації земельних аукціонів працівники Держгеокадастру Львівщини нададуть повну підтримку від консультації до затвердження відповідної документації»,- відзначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.
А.Кавецький запевнив місцевого землевпорядника у повній підтримці Держгеокадастру Львівщини від прийняття необхідних розпоряджень, виготовлення техдокументації до виділення земель учасникам АТО.
DSC08231Також начальник Головного управління поспілкувався з керівником ЦНАП-у Кам’янка-Бузької райдержадміністрації, Ольгою Годзь, яка відзначила що найчастіше запитуваними є послуги відділу Держгеокадастру у Кам’янка-Бузькому районі, які минулого року становили близько 80% від усіх наданих послуг ЦНАП та позитивно відзначила взаємодію місцевого відділу Держгеокадастру з офісом ЦНАП-у, оперативність роботи з заявами громадян щодо земельних питань, роботу державного кадастрового реєстратора.

Для надання вичерпної інформації, роз`яснень громадянам було залучено начальника районного відділу – Володимира Леня та в.о завідувача сектору запобігання та виявлення корупції Головного управління – Олега Сірка.

Також інформуємо громадськість, що у зв`язку з численними зверненнями громадян Мостищини щодо вирішення земельних питань, 15 березня відбудеться позачерговий прийом громадян у Мостиському районі. Прийом громадян проводитиме начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, в приміщенні Відділу Держгеокадастру у Мостиському районі з 11.00 до 13.00 год.