DSC07277-1Громадян цікавили питання щодо порядку, процедури оформлення земельних ділянок.
Одне з земельних питань було пов`язано з оформленням спадщини, інше з переоформленням документів на ділянку. DSC07292

 

 

 

Також громадяни відзначили роботу відділу, зокрема людське ставлення до їх проблем, допомогу,- від копіювання необхідних документів до видачі витягів з бази Державного земельного кадастру.

 
DSC07306Особливим став візит учасника АТО, який більше року відслужив у зоні бойових дій на Сході України. Роман Пасєка, боєць батальйону «Вінниця», родом з Вінниччини, але обставини, втрата власного будинку через борги перед банком, змусили його переїхати до Сколе де він знайшов роботу, притулок для себе та сім`ї.
У розмові з ним начальник Держгеокадастру Львівщини наголосив на тому що такі люди, які не вагаючись пішли захищати країну, наш спокій та мирне життя, заслуговують віддяки. І не важливо в якій області, в якому місті, селі нашої держави ця людина проживала, адже не з доброї волі людина опинилися в таких обставинах, і, сім`я була вимушена на переїзд.
«Ми готові надати відповідну земельну ділянку цій людині для того щоби він з сім`єю міг себе комфортно почувати на Львівщині, облаштуватись на обраному місці. Розраховуємо на розуміння та підтримку місцевих рад, громад у вирішенні цього питання»,- відзначив Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.
Для надання вичерпної інформації, роз`яснень громадянам було залучено начальника районного відділу – В.Урдея та головного спеціаліста сектору запобігання та виявлення корупції Головного управління – О.Сірка.
Всім громадянам надано вичерпні відповіді та роз’яснення норм земельного законодавства.